Vrije beroepen

U begint een vrij beroep of oefent een vrij beroep uit in de sector van de gezondheidszorg, het recht, de cijfers, de techniek? U bent gesteld op uw onafhankelijkheid? IZEO ook!

Onafhankelijkheid is de centrale voorwaarde om een vrij beroep uit te oefenen! IZEO is de interprofessionele beweging van onafhankelijke vrije beroepen.

IZEO zorgt voor een netwerk van relaties, noodzakelijke bescherming en voortdurende ondersteuning, zodat u doorheen uw volledige carrière succesvol kan blijven in uw vrij beroep.

In de ogen van IZEO spelen de houders van vrije beroepen een cruciale rol in het creëren van waarden. Op economisch vlak, maar ook op menselijk vlak.

Daarom verdienen zij het om positief te worden benaderd door de overheid, de administraties en alle sociale actoren.

Wij van onze kant willen hen - alle beroepen samen - collectief verdedigen, maar hen ook individueel ondersteunen.

Wat doet IZEO voor u persoonlijk?

Voor de houders van een vrij beroep hebben we een heel gamma aan diensten en voordelen uitgewerkt die praktisch en nuttig zijn wanneer er zich, en dat is onvermijdelijk, moeilijkheden aandienen, die beschermen wat u heeft opgebouwd en die u sterker maken zodat u uw onderneming een zorgeloze toekomst kan garanderen.

U, u persoonlijk, bevindt zich in het hart van deze benadering van IZEO. U verdedigen en beschermen als persoon, dat betekent ook uw onderneming verdedigen en beschermen.

Wanneer u aansluit bij IZEO kan u elke dag bij ons terecht voor hulp en advies:

  • U krijgt alle informatie die u als zelfstandige nodig heeft. U beschikt op elk ogenblik over de informatie die nodig is om uw activiteit vlekkeloos te laten verlopen.
  • Wanneer u vragen heeft over uw activiteit van zelfstandige, dan kan u bij de juridisch adviseurs van IZEO terecht voor antwoorden en praktische oplossingen. Telefonisch. En efficiënt.
  • Overheidssteun en subsidies, innovatie, exportgroei, ontwikkeling van uw internetactiviteit, enz., IZEO weet steeds de beste manier van werken.
  • Uw zelfstandige onderneming beschermen, dat betekent ook u persoonlijk beschermen. IZEO stelt aangepaste medische begeleiding voor om gezondheidsproblemen te voorkomen.
  • Zelfs wanneer u een gezonde financiële basis heeft, kan één wanbetaler uw rendabiliteit ernstig in het gedrang brengen! Geen gedoe met onbetaalde facturen, IZEO zorgt ervoor dat uw schuldvorderingen worden geïnd.
  • Is er een geschil, dan neemt IZEO de kosten van een erkende bemiddelaar ten laste. Een onderhandeld akkoord is immers vaak beter dan een lange en dure rechtsprocedure.

Als lid van IZEO maakt u ook deel uit van een betrouwbaar netwerk van zelfstandigen. Bij IZEO heeft u vaak de mogelijkheid om andere zelfstandigen te ontmoeten en uw zakenrelaties uit te breiden.

Kers op de taart: IZEO legt het gewicht van zijn zelfstandigengroepering in de schaal om voor u zeer interessante kortingen en voorrechten te bekomen. Uw IZEO-lidkaart opent heel wat deuren en geeft u recht op een pak voordelen en kortingen bij onze partners, op bureautica- en informaticamateriaal, diensten, mobiliteit en welzijn. Als IZEO-lid bespaart u zo jaarlijks honderden euro's bij kwaliteitsleveranciers.

Kies voor de extra troef van IZEO om te slagen als zelfstandige. Sluit aan bij IZEO: vul het onlineformulier in of bel 02/563.68.52.