Technische beroepen

Als architect, landmeter, ingenieur, expert of consultant behoort u tot de 'technische' vrije beroepen. U gaat aan de slag om de werkelijkheid te transformeren en te verbeteren en gaat hiervoor op zoek naar efficiënte en duurzame oplossingen. Net als IZEO.

Ieder van ons investeert zijn energie en expertise in zijn eigen competentiedomein. Niemand kan alles weten.  Gelukkig kunnen we onze kennis en ervaring uitwisselen en een netwerk uitbouwen. Dat is ook de filosofie van IZEO.

Om u te helpen bij uw professioneel traject, biedt IZEO u als zelfstandige nuttig advies en waardevolle bijstand: essentiële realtime informatie en rechtstreekse antwoorden op al uw vragen omtrent uw zelfstandig statuut, sociale en fiscale aspecten, de mogelijkheid om over te schakelen naar een onderneming, de optimalisering van uw inkomsten, aansprakelijkheid, enz.
 

IZEO zorgt ervoor dat u degelijk beschermd bent: inning van onbetaalde facturen, ongevallenverzekering, bemiddeling of rechtsverdediging indien nodig.

Bovendien wil u als ondernemer in topvorm verkeren. Dankzij IZEO kan u een preventieve gezondheidsbalans laten uitvoeren en wordt u op een aangename manier aangemoedigd om aan het sporten te gaan.
Tot slot geniet u bij IZEO alle voordelen van een ledengroepering!  Wij bieden u aantrekkelijke voordelen en kortingen in diverse domeinen (kantoor, mobiliteit, wellness, enz.).

U ziet, tal van redenen om actief lid te worden van IZEO.

Sluit u online aan en geniet vandaag nog de talrijke IZEO-voordelen.