Starter

U staat op het punt een eigen zaak te beginnen? U heeft net uw eigen onderneming opgericht? IZEO is een organisatie voor zelfstandigen die u noodzakelijk advies en concrete hulp biedt om succesvol van start te gaan!

Een eigen zaak beginnen is een boeiend avontuur.  U zal er ongetwijfeld veel persoonlijke voldoening uit halen.  Het is ook een gedurfde keuze om je eigen werk te creëren, je eigen baas te zijn, risico's te nemen, en alles in het werk te stellen om een duurzame en winstgevende activiteit uit te bouwen.

Voor zoveel durf en creativiteit doen we ons hoedje af.  Maar u krijgt ook onze bijzondere aandacht.

Het welslagen van uw professioneel project als zelfstandige is voor IZEO prioritair.  Dit maakt dat alle energie van onze beweging wordt ingezet om het lot van de zelfstandigen te vereenvoudigen en te verbeteren, zeker tijdens de opstartfase.

En voor u persoonlijk?

Voor de startende zelfstandigen hebben we een heel gamma aan diensten en voordelen uitgewerkt waarmee u alle hindernissen die u op uw weg tegenkomt kan overwinnen.

Wanneer u aansluit bij IZEO kan u onmiddellijk bij ons terecht voor hulp en advies:

  • Nuttige informatie op het juiste ogenblik
  • Vragen? Moeilijkheden?  Neem contact op met IZEO, onze juridische adviseurs geven u gratis antwoord en stellen praktische oplossingen voor.
  • Eén slechte betaler kan uw financiën in gevaar brengen!  Geen gedoe met onbetaalde facturen, IZEO zorgt ervoor dat uw schuldvorderingen worden geïnd.

Als lid van IZEO maakt u ook deel uit van een netwerk van zelfstandigen.  Bij IZEO heeft u vaak de mogelijkheid om andere zelfstandigen te ontmoeten en uw zakenrelaties uit te breiden.

Kers op de taart: uw IZEO-lidkaart opent heel wat deuren en geeft u recht op een pak voordelen en kortingen bij onze partners, op bureautica- en informaticamateriaal, diensten, mobiliteit en welzijn.  Als IZEO-lid bespaart u zo jaarlijks honderden euro's bij kwaliteitsleveranciers.

Neem alle troeven in handen om te slagen als zelfstandige!  Sluit aan bij IZEO: vul het onlineformulier in of bel 02/563.68.52.

U kan ook deelnemen aan de gratis 'Starter' opleidingen voor zelfstandigen en bedrijfsleiders die IZEO samen met BECI organiseert.

Partena Professional kan uw helpen met het oprichten van uw bedrijf, download hier de Startersgids.

Afbeeldingsresultaat voor ATTENTION

Bent u een starter en minder dan 30 jaar oud en u hebt ook voor Partena Professional gekozen?

Dan wordt dit pakket u het eerste jaar gratis aangeboden!