Kmo-bedrijfsleider

U bent zelfstandig bedrijfsleider van een kleine of middelgrote onderneming? Dan kent u de stress die komt kijken wanneer u de bestemming van uw onderneming moet uittekenen. Maar ook de vragen en zorgen waarmee de weg is bezaaid. IZEO informeert, adviseert en begeleidt u op ieder ogenblik.

Ongeacht de grootte, de rechtsvorm of de activiteitensector van uw onderneming, er is één constante: u bent verantwoordelijk om het schip veilig de haven binnen te loodsen.

En u bent niet alleen verantwoordelijk voor uzelf.  Ook voor uw vennoten, werknemers en naasten.

Niemand kan echter alles alleen doen.  U wil zich graag goed laten omringen, door professionele mensen.

Dat we bij IZEO professioneel zijn tonen we elke dag opnieuw in onze informatie, ons advies en onze begeleiding van kmo-bedrijfsleiders.

Dankzij het netwerk dat we hebben opgebouwd en de expertisecentra die we bijeenbrengen, kunnen we u concrete hulp bieden, juist op het ogenblik dat u die nodig heeft.

Achter uw onderneming staat er ook een persoon.  De bedrijfsleider. Of meerdere personen.  Zijn vennoten.  Hun inbreng is van kapitaal belang.  Hun gezondheid is een onmisbare troef.  IZEO is hier zeer gevoelig voor en is zeer performant in zijn benadering van medische begeleiding voor kmo-bedrijfsleiders.

Wanneer u als kmo-bedrijfsleider lid wordt van IZEO dan krijgt u op elk ogenblik in de levenscyclus van uw onderneming het beste advies en de beste dienstverlening.  U wordt ook betrokken in een netwerk van relaties die uw ontwikkelingspotentieel versterken.

Bent u al lid van IZEO? Aarzel dan niet om een beroep te doen op de vele diensten die speciaal voor u werden uitgedacht.

Nog geen lid? Sluit aan en geniet voor slechts 149 € per jaar (aftrekbaar als beroepskosten) de exclusieve voordelen van IZEO.