GREEN SUMMER AFTER-WORK

GREEN AFTER WORK - EEN JUNGLE VAN LABELS

Kom samen met ons nog even ontspannen voordat u weer aan de slag gaat, in het prachtige kader van de tuinen van Martin’s Hotels. Of u nu aan milieumanagement doet of niet, u bent dagelijks omringd door groene labels. Waarom bestaan ze? Welke zijn betrouwbaar? Waarom zou u een product of managementsysteem laten certificeren? Kom luisteren naar onze gast en onze partners die hun ervaring ter zake delen, terwijl u uw professionele netwerk uitbreidt in een ontspannen sfeer.

 

PROGRAMMA

Maak kennis met het Martin’s Brussels EU, een van de oudste Beci-leden.

Martin’s Brussels EU is een erg trendy hotel in het hart van de Brusselse Europese wijk. Met zijn eigentijds design, zijn perfect uitgeruste, gezellige kamers, zijn bar, zijn restaurant en zijn fitnessruimte nodigt het u uit tot een exclusief, op en top stedelijk en toch herbronnend verblijf.

Tegelijkertijd komt zijn inzet voor het milieu tot uiting in de acties van het programma ‘Tomorrow needs today’. Martin’s Hotels heeft het label van Ecodynamische onderneming met 3 sterren, het EMAS-label, het ISO 14001-certificaat en de Groene Sleutel.

18h00 Onthaal
18h30 - 21h30 Networking

 DEELNAME

25€ / pers voor BECI & IZEO -leden (excl. BTW) *
40€ / pers voor niet-leden (excl. BTW) *

 CONTACT

Laurie Verheyen - lv@beci.be

 WAAR?

Karel de Grotelaan 80 1000 Brussel