IZEO voor Starters en Zelfstandigen

EEN JAARLIJKSE BIJDRAGE VAN NAUWELIJKS 149€ (ALLES INBEGREPEN) GEEFT U ALS IZEO LID RECHT OP DE VOLGENDE DIENSTEN EN VOORDELEN:

Juridische bijstand: dagelijks kunt u een beroep doen op de juridische adviseurs van IZEO en hen gratis uw professionele vragen voorleggen. U verstuurt graag uw vragen via e-mail? Geen probleem. U krijgt onmiddellijk telefonisch antwoord van een gespecialiseerde jurist. Indien uw vraag een diepere of schriftelijke analyse vereist, brengt IZEO u in contact met een advocaat of expert.

Inning van facturen: geef wanbetalers geen kans! Zodra u geconfronteerd wordt met een foutieve of laattijdige betaling, kan u als lid van IZEO een krachtige inningsprocedure opstarten, zonder aanzienlijke kosten.

Bemiddeling bij geschillen: tienmaal sneller en goedkoper dan een proces! Bij een commercieel of professioneel geschil helpt IZEO u een bemiddeling te organiseren. Bovendien zijn de honoraria van een erkende bemiddelaar tot € 900 voor rekening van IZEO. In de meeste gevallen stemt dit bedrag overeen met de terugbetaling van al uw gemaakte kosten. Dankzij deze dekking maakt u komaf met dreigende conflicten en komt u tot een evenwichtig akkoord, met de hulp van een professional. Zo behoudt u een gezonde commerciële relatie met uw leveranciers en klanten.

Medische coaching: IZEO organiseert uw jaarlijkse of tweejaarlijkse preventieve gezondheidsbalans en onderhandelt met gespecialiseerde partners voor formules op maat van zelfstandigen. Alle nodige onderzoeken vinden plaats tijdens 1 voormiddag, op 1 plaats en met 1 afspraak. Zo verliest u geen tijd en blijft u een ondernemer in topvorm!

Advantage Packs: IZEO maakt van de ledengroepering een sterkte en biedt u zo exclusieve voordelen, onklopbare kortingen, aankoopbonnen en VIP-uitnodigingen. Dit alles wordt u aangeboden in samenwerking met zorgvuldig gekozen toppartners. U geniet jaarlijks honderden euro besparingen.

Enkele muisklikken om lid te worden

De aansluiting is gratis* voor een starter van minder dan 30 jaar, aangesloten bij Partena Professional.

* Fiscale en penale rechtstbijstand zijn niet inbegrepen indien de aansluiting gratis is.