Handelaar

Een zaak uitbaten en beheren is elke dag weer een uitdaging. Duizend-en-een dingen om over na te denken en niet te vergeten. Een klein detail kan grote zorgen baren. Misschien heb u soms zelfs het gevoel dat u niet meer weet waar uw hoofd staat. Zeker wanneer, de wet van Murphy indachtig, alle problemen samenhopen!

IZEO ondersteunt u en helpt u bij elke vraag of elk probleem.

Kleinhandel, groothandel, franchise, ambulante handel, onlinehandel. De context is anders maar de inzet is dezelfde: klanten aantrekken en fideliseren, een gamma voortdurend hernieuwen, concurrentieel blijven, de dienstverlening verbeteren, voldoende marge opbouwen en vrijmaken om de zaak te laten draaien en een inkomen uit te keren dat overeenstemt met uw werk en uw investeringen.

Kennis van uw sector, commerciële flair, intuïtie, durf, talent, zin voor menselijke relaties... allemaal kwaliteiten die u toebehoren.

IZEO helpt u om ze optimaal te benutten.

IZEO helpt u om geen tijd te verliezen wanneer u een vraag heeft over commerciële reglementering, handelshuur, overdracht of overname van handelsfondsen. IZEO adviseert u op het vlak van uw personeelsbeheer.

IZEO helpt u ook wanneer u voor een obstakel komt te staan zoals een dispuut met een klant of een leverancier, spanningen met een concurrent, een moeilijke relatie met een overheidsadministratie, veiligheidsproblemen, enz.

IZEO zorgt ook voor u, u als persoon. Omdat we er ons van bewust zijn dat een goede gezondheid essentieel is voor het succes van uw zaak.

Lid zijn van IZEO betekent voor u, zelfstandige handelaar of kmo-bedrijfsleider in de handelssector, dat u op elk ogenblik over de juiste ondersteuning beschikt om al uw energie in het goede verloop van uw zaken te investeren.

Niets zegt meer voor een handelaar dan de ervaring van een andere handelaar.

Neem een beschermengel voor uw zaak! Wacht niet en sluit aan bij de IZEO-beweging!