Handelaar

Een zaak openen is een hele uitdaging. Duizend-en-een dingen om over na te denken en niet te vergeten. Een klein detail kan grote zorgen baren. Misschien hebt u soms zelfs het gevoel dat u niet meer weet waar uw hoofd staat. IZEO steunt en begeleidt u bij elke stap in uw project.

Kleinhandel, groothandel, franchise, ambulante handel, onlinehandel. De context is anders maar de inzet is dezelfde: klanten aantrekken en fideliseren, een gamma voortdurend hernieuwen, concurrentieel blijven, de dienstverlening verbeteren, voldoende marge opbouwen en vrijmaken om de zaak te laten draaien en een inkomen uit te keren dat overeenstemt met uw werk en uw investeringen.

Kennis van uw sector, commerciële flair, intuïtie, durf, talent, zin voor menselijke relaties... allemaal kwaliteiten die u toebehoren.

IZEO helpt u om ze optimaal te benutten.

IZEO helpt u om geen tijd te verliezen wanneer u een vraag heeft over commerciële reglementering, handelshuur, overdracht of overname van handelsfondsen.

IZEO helpt u ook wanneer u voor een obstakel komt te staan zoals een dispuut met een klant of een leverancier, spanningen met een concurrent of een moeilijke relatie met een overheidsadministratie, enz.

Lid zijn van IZEO betekent voor u, zelfstandige handelaar of kmo-bedrijfsleider in de handelssector, dat u op elk ogenblik over de juiste ondersteuning beschikt om al uw energie in het goede verloop van uw zaken te investeren.

Niets zegt meer voor een handelaar dan de ervaring van een andere handelaar. Lees hier enkele veelzeggende getuigenissen.

Neem een beschermengel voor uw zaak! Wacht niet en sluit aan bij de IZEO-beweging!