Law Right: er leeft vriendschap in het recht …

Fonction: 
Advocaat

Een creatieve ontwerper van nauwgezette, praktische en rendabele juridische oplossingen … Wellicht een goede definitie van Law Right, een onafhankelijk fiscaal advocatenkantoor, gespecialiseerd in zakelijk recht voor KMO's. Het kantoor werd in 2002 opgericht door Meester Christophe Boeraeve. Het adviseert en begeleidt zijn cliënten bij de ontwikkeling van hun bedrijf, met behulp van de unieke ‘6 C’-methode.

Getuigenis: 

“De activiteiten van onze cliënten kennen en begrijpen, dat spreekt voor zich”, stelt Mr Boeraeve. “Maar met hen bouwen wij ook langdurige samenwerkingsverbanden, diversificatie en verkenningen. Ook al benaderen we daarvoor andere gebieden van het recht, andere zakelijke sectoren of andere locaties. En uiteraard luisteren we veel meer dan we zelf praten.”

Bij Law Right past het team van advocaten gespecialiseerd in zakelijke recht, privacy, bescherming van persoonsgegevens en internationale fiscale aangelegenheden, een originele methode toe: de 6 Checks of ‘6 C’. Dankzij hun veelvuldige expertise spelen de advocaten een echte adviserende rol, ongeacht de problematiek en de sector waarin de cliënt actief is. “Wij ondersteunen niet alleen KMO’s, maar ook organisaties uit de sociale en non-profit sector, ondernemers, hogere kaderleden en zelfstandigen”, verduidelijkt Christophe Boeraeve.

Een onverwachte aanpak

Als advocaten beschouwen wij het recht en de wet als de meest nuttige mechanismen die de mens heeft ingesteld om vrede en harmonie tussen volkeren en mensen te waarborgen. Er leeft zelfs vriendschap in het recht. De essentie ervan is namelijk wederzijds respect en empathie tussen twee of meer mensen.”

Een nogal verrassende uitspraak in de mond van een advocaat gespecialiseerd in fiscaliteit en privacy, maar gelijk heeft hij: zonder recht bestaat er geen menselijkheid. Dankzij het recht leven we in een relatieve veiligheid, ontvangen loontrekkenden elke maand hun salaris, kunnen wij ondernemen en waarde creëren, gebouwen of auto’s kopen of gewoon in de supermarkt gaan winkelen zonder een voedselvergiftiging te riskeren.

“In het recht bestaat er genegenheid, een verlangen om te helpen, om zorgen weg te nemen, om zaken vlot te krijgen en bescherming te bieden volgens de wet”, aldus Mr Boeraeve. Op die manier krijgen cliënten ook een beter inzicht in problemen en mogelijke oplossingen. Ze kunnen vervolgens beter aan hun projecten of dromen sleutelen, met een grotere kans om die waar te maken. Doorheen het ganse verloop komen advocaat en cliënt regelmatig samen om de balans op te maken, hier en daar wat bij te sturen en samen vooruitgang te boeken.

De ‘6 C’ methode:

https://www.law-right.com/fr/notre-cabinet/6-checks-pour-optimiser-votre-dossier/

http://bit.ly/6csmethode

Om online een afspraak aan te vragen:

http://ow.ly/PqGw30a5Zyo  &

 https://www.facebook.com/lawrightallright/

Contact en verdere informatie:

Law Right

Louiselawyers c.v.b.a.

Info@law-right.com
Brugmannlaan 183
1190 Brussel - België
T: +32 2 643 11 00
W: www.law-right.com