Julie Lardinois

Fonction: 
Manager van "The Litle Gym" en "Instituut Powerplate"

De 38-jarige Julie Lardinois werkt als zelfstandige en bruist van energie.  Ze greep de kans om een onderneming op te starten in een domein dat haar nauw aan het hart ligt: sport en welzijn.  Op die manier slaagt ze erin om haar beroep en haar passie te combineren.

Na een loopbaan van meerdere jaren in de verkoopssector en een herstructurering, besloot ze de sprong te wagen en haar eigen zaak te starten.  Ze verenigt haar twee interesses, sport en kinderen, in haar eerste project: de opening onder franchise van de sportzaal 'The Little Gym' in Namen en daarna in Waver.

The Little Gym is een concept dat is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het is een pioniersonderneming op het vlak van het aanleren en ontwikkelen van de psychomotoriek van kinderen van 4 tot 12 jaar.  Via deze originele methode leren duizenden kinderen de basis voor levenslange vaardigheden en ontwikkelen ze een blijvend zelfvertrouwen.

Hoewel ze intussen aan het hoofd staat van twee sportcentra, blijft het ondernemersschap kriebelen bij Julie Lardinois.  Ze stelt vast dat volwassenen evenveel nood hebben aan sport als kinderen, maar vaak minder tijd. In 2009 opent ze in Namen het eerste Power-Plate Instituut en een welnessruimte. Een revolutionaire techniek die leidt tot indrukwekkende resultaten voor wie dit regelmatig beoefent onder begeleiding van een coach: een stevig en gespierd figuur, een betere bloedsomloop, soepele spieren, een uitlaatklep voor stress, een beter uithoudingsvermogen en geen last meer van zware en vermoeide benen. En het werkt! Surf naar www.powerplatenamur.be.

Getuigenis: 

Drie sportcentra gelijktijdig beheren is een boeiend avontuur dat uiteraard ook veel energie vraagt. In deze crisistijden is het voor kmo’s bovendien niet makkelijk om de financiering rond te krijgen. Er is ook heel wat administratieve rompslomp. Gelukkig kunnen we rekenen op trouwe partners.

Toen ik de voordelen van IZEO op een rijtje zag, heb ik niet lang getwijfeld. Vooral de moderne benadering van zelfstandigen spreekt me wel aan: IZEO beschouwt zelfstandigen in de eerste plaats als individuen die heel wat investeren op professioneel vlak. Ik maak telkens dezelfde analyse: het welzijn van een kmo hangt samen met het welzijn van de bedrijfsleider. Eindelijk is er een organisatie die aandacht heeft voor de gezondheid en het welzijn van bedrijfsleiders!

Dankzij de ledengroepering van IZEO krijgen nu ook de zelfstandigen toegang tot de gunstige tarieven die van toepassing zijn voor grote ondernemingen. Op die manier bespaar ik tien procent op onze algemene kosten, da's niet niks.