Jean-Luc Fonck

Fonction: 
Author-songwriter

Jean-Luc Fonck is sinds meer dan 30 jaar een boeiende auteur, componist en performer! 

Zijn humor tovert een lach op het gezicht van zijn trouwe fans en lezers, en ook zijn radiorubrieken zijn ronduit hilarisch! Achter deze artiest gaat een zelfstandige en hypercreatieve ondernemer schuil. Wat is zijn traject en wat betekent IZEO voor hem?

Getuigenis: 

'Zelfstandige?  Eigenlijk ben ik dit altijd al geweest.  Ook mijn ouders waren zelfstandigen.  Toen ik begon met zingen, was het vanzelfsprekend dat ik dit voor eigen rekening zou doen. Een zangcarrière valt nu eenmaal moeilijk te rijmen met een ambtenarenstatuut... Het is een vrijheid die perfect aansluit bij mijn temperament en mijn artistieke inborst.  Toch besef ik dat het niet voor iedereen evident is om de sprong te wagen: sommigen hebben schrik, er circuleren heel wat clichés ... Maar eigenlijk is het net heel eenvoudig: je bent je eigen baas, je beslist zelf over je tijd en je gaat er 100% tegenaan ... Het vereist een zekere dosis lef, werk en organisatie maar bovenal ook degelijk advies en een efficiënt beheer. En hiervoor laat je je als zelfstandige maar best bijstaan.

Ieder zijn specialiteit, ja toch?

Wat IZEO bijvoorbeeld doet voor zelfstandige ondernemers en bedrijfsleiders op het vlak van persoonlijk welzijn of inning van schuldvorderingen, vind ik goed bekeken. Op die manier jonge talenten helpen met het opstarten van een onderneming en het overwinnen van obstakels, is voor zelfstandigen van onschatbare waarde. Bestond IZEO niet, dan was dit absoluut een groot gemis.  Gelukkig is IZEO zonet opgericht, dus ik sluit me erbij aan. Zo kan ik zelf zorgeloos blijven creëren en mijn eigen bijdrage leveren!