Defend

IZEO Defend | Uw belangen verdedigd door specialisten terzake

Lobbying en vertegenwoordiging van uw belangen bij de openbare instellingen op lokaal, regionaal, federaal en Europees vlak. Op al deze niveaus ijvert IZEO voor het belang van de zelfstandigen, vrije beroepen en kmo-bedrijfsleiders. IZEO dient bovendien realistische en constructieve voorstellen in.  En boekt mooie vooruitgang.

Juridische bijstand: dagelijks kunt u een beroep doen op de juridische adviseurs van IZEO en hen gratis uw professionele vragen voorleggen. U verstuurt graag uw vragen via e-mail? Geen probleem. U krijgt onmiddellijk telefonisch antwoord van een gespecialiseerde jurist.  Indien uw vraag een diepere of schriftelijke analyse vereist, brengt IZEO u in contact met een advocaat of expert.

Hulp aan ondernemers in moeilijkheden. Indien u of uw onderneming geconfronteerd wordt met economische, commerciële, juridische of andere moeilijkheden, kan u terecht bij IZEO. Een adviseur luistert naar u en adviseert en begeleidt u in volledige vertrouwelijkheid. Samen met u hebben we één doel: de moeilijkheden regelen en uw onderneming weer op de rails zetten.  In samenwerking met het Centrum voor Ondernemingen in moeilijkheden.

Daarmee krijgt u ook:

Ze vertrouwen onze diensten