Consultancy

Als boekhouder, expert-boekhouder, fiscalist, juridisch adviseur, consultant... komt u dagelijks in contact met en adviseert u zelfstandigen, vrije beroepen en kmo-bedrijfsleiders. IZEO geeft u directe ondersteuning bij uw opdracht.

We hebben dezelfde overtuiging: zelfstandige ondernemers verdienen om te worden geadviseerd en begeleid door experts.

In de eerste plaats door u, in uw domein. En naast u door IZEO, als uitbreiding van uw actieterrein. Het is immers niet mogelijk om zowel expert in boekhouding en bedrijfsbeheer, als milieudeskundige, als expert in handelspraktijken, als specialist in intellectuele eigendom, enz. te zijn.

Gelukkig staat IZEO aan uw kant, en aan de kant van uw klanten.

Wat kan u doen?

  • Word persoonlijk lid van IZEO in uw hoedanigheid van adviseur van zelfstandigen. U zal persoonlijk de bescherming en de voordelen van IZEO genieten. Bovendien heeft u toegang tot de diensten van IZEO telkens extra hulp van pas komt in uw adviserende opdracht ten opzichte van uw klanten.
  • Moedig zeker ook uw klanten aan om zelf lid te worden van IZEO. U bent beter geplaatst dan wie ook om te weten dat het succes van een zelfstandige ook afhangt van de deskundigheid waarmee hij zich laat omringen. U bent overtuigd van het nut van de bescherming, de diensten en de voordelen die IZEO aanbiedt. U weet ook dat een aftrekbare jaarlijkse bijdrage van € 99 een kleine maar uiterst interessante investering is!

Hoe kan u persoonlijk in contact komen met IZEO?

  • Bel onze adviseurs op het nummer 02/563 68 52.
  • Of vraag ons via e-mail naar info@izeo.be om u te contacteren. We zullen onmiddellijk met u contact nemen.

We zullen geregeld de kans hebben om u als partner van IZEO te ontmoeten op opleidingen of networking events.