Commerciele partners

Mobiliteit
Geniet een voordelig tarief op de huur van een voertuig (personen- en/of bestelwagen) bij Europcar in België. Dankzij de Total tankkaart trekt u partij van het breedste netwerk van tankstations in België, duidelijke facturering en een unieke IZEO-korting! Geniet een voordelig tarief op pechverhelping/reisbijstand in het buitenland bij Touring.
 Wellness
   
Als lid van IZEO kan u het hele jaar onze bedrijfstarieven genieten, namelijk 250 € in de plaats van 400 € inschrijvingsgeld, en 10% korting op onze abonnementen!    
 Office
The LOFT-Coworking Brussels biedt u flexibele kantoorruimte en de optimale werkomstandigheden om te slagen in uw projecten. (Tot uw beschikking: een flexibel kantoor, de klok rond en 7 dagen op 7 toegankelijk, printers, vergaderzalen, gratis parkeren,…)
10% korting, enkel en alleen voor u, en een extra geschenk voor de eerste 200 klanten.
BtoBgreen, een 100 % milieuconcept, een duurzaam aanbod voor zelfstandigen, uitgewerkt door zelfstandigen.
BSC Cleaning waarborgt u een aanbod op maat en service van kwaliteit. Als IZEO-lid krijgt u 5% korting op alle schoonmaakdiensten (kantoren, ramen, vloerbekleding, enz.)
 Business
Ontvang 75 € krediet voor elke aankoop van Google Adwords voor 25 €. ING geeft uw project een lengte voorsprong, met gratis dagelijkse bankverrichtingen.

Allegro drie maanden gratis*!

Update, technische assistentie, backup en hosting inbegrepen!

* aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties

 
Dankzij Proximedia kunnen de leden van IZEO hun domeinnaam (.be) gratis reserveren voor 1 jaar (de naam van hun bedrijf, de winkel of hun eigen naam…) PANO Boutique beantwoordt sedert meer dan twintig jaar aan de verwachtingen van ondernemingen, besturen, handelaars, beroepen liberales en ambachtslui voor wat infografie, bewegwijzering en reclameopschriften op eender welk medium betreft.
15 % korting voor IZEO leden.
 
  Vrijetijdsbesteding
Krijg 10% korting op uw aankopen van bloemen op internet. Krijg 10% korting bij Lunch Garden. Met de afdeling Corporate van de Fnac doet u ook als KMO uw voordeel met de prijzen voor de grote bedrijven en instellingen van het land. Ook persoonlijk kan u de lidkaart 'ontdekking' krijgen voor een jaar, tegen de prijs van 5 €, of de klassieke lidkaart voor 10€.